Sanacije parketov

Obnova parketov se izvaja velikokrat, saj se parket lahko brusi večkrat. Tudi tanjši kot so lamelni ali gotovi parket, se lahko brusijo večkrat. V velikih primerih se stranka že odloči za novega, pa se izkaže da les ni tako slab,kot se stanje lesa vidi.

 

V primeru da je parket odstopil od estriha, se dostikrat da sanirati z različnimi smolami, točkovno ali pa celotno površino, odvisno od stanja prostora.

 

Pri parketih ki so močneje poškodovani ali črni zaradi kakšnega izliva vode, se pač določeni elementi zamenjajo z novimi. Po obnovi parket dobi nov svež videz in ton barve, zato se menjajo tudi zaključne letve. V primerih da se stranka odloči tudi za beljenje prostora, naj  pred beljenjem odstrani tudi stare letve, če je v planu tudi sanacija parketa, zaradi pokrivnosti letvic. Čiščenje tal po beljenju z mokrimi krpami ne priporočam, saj se vlaga vtre med razpoke v parketu in kasneje vplivajo na lakiranje.

 

Sanacija parketa

 

Kontaktirajte nas!

Kontaktirajte nasBrez obveznosti nas lahko kontaktirate za vsa vprašanja in informativne ponudbe.


Borut - 041/748-495

antonic.borut@siol.net 

Za dela v okolici Ljubljane (v radiju 50 km) ne zaračunavamo potnih stroškov, ogled oz. predračun za dela pa je brezplačen.

 

Imate vprašanje?

...